Легкі та поживні салати

YSPIH РЕКОМЕНДУЄ

Вчися, напружуйся, насолоджуйся: 5 бізнес‑правил Ольги Гуцал

Успішна підприємниця розповідає про уроки, які винесла для себе після багатьох років у бізнесі Ольга Гуцал 25 років займається бізнесом....

Легкі та поживні салати

Можна обмежити вживання солодкого, мучного, жирного, але тільки не овочів. Різноманітні салати рекомендовано їсти щодня впродовж року, адже вони збагачують організм найціннішими мінеральними солями, вітамінами й іншими...

Чому зранку корисно пити теплу воду з лимоном?

Те, з чого ми починаємо наш ранок, впливає на наш подальший день. Як правило, ми вибігаємо з дому, поспішаючи...

Не дзвони мені: 3 керівника про принципи ділового спілкування

Месенджери, відеодзвінки та голосові повідомлення змінили комунікаційний етикет. Зараз не прийнято дзвонити без попередження – краще написати повідомлення. Деякі...

Поради та ідеї створення оригінального дизайну дитячої кімнати

Оформлення дитячої кімнати значно відрізняється від дорослої. Дитяче сприйняття навколишнього світу більш барвисте й казкове, що неодмінно повинен відображати...

Можна обмежити вживання солодкого, мучного, жирного, але тільки не овочів. Різноманітні салати рекомендовано їсти щодня впродовж року, адже вони збагачують організм найціннішими мінеральними солями, вітамінами й іншими необхідними речовинами. Літо та осінь — найсприятливіша пора для якісного збалансованого харчування. Великий вибір овочів та зелені дозволяє готувати усіляку смакоту за лічені хвилини.

Броколі, куряче мясо і жовті чері

Інгредієнти на 3-и порції:

  • 150 г вареного курячого філе
  • 100 г  листя зеленого салату
  • 200 г жовтих помідорів чері
  • 200 г огірків
  • 150 г броколі
  • 1 середня морквина

Заправка:

  • 2–3 столові ложки сметани
  • сіль, перець до смаку

Креветки, селера і полуниці

Креветки, селера і полуниці

Інгредієнти на 2-і порції:

  • 150 г варених креветок
  • ½ невеликого авокадо, нарізаного кубиками
  • 75 г свіжого манго, нарізаного кубиками
  • 1 стебло селери
  • 3 великі полуниці
  • зелена цибуля, кінза
  • 100 г листя салату

Заправка:

  • сік ½ лайма
  • морська сіль
  • перець
  • сметана

 

Паростки квасолі, свіжа паприка і кешью

Паростки квасолі, свіжа паприка і кешью

Інгредієнти на 3-и порції:

  • 600 г свіжих паростків квасолі
  • 1 червона паприка
  • зелена цибуля
  • 50 г свіжого ананаса
  • 100 г кешью
  • 2 столові ложки насіння кунжуту

Заправка:

  • сік і цедра ½ апельсина
  • сік і цедра ½ лайма
  • 1 столова ложка рисового винного оцту
  • сіль
  • часник
  • кунжутна олія
  • чорний перець
  • тертий імбир

Бекон, яйце і помідори чері

Бекон, яйце і помідори чері

Інгредієнти для 1-ї порції:

  • 6–7 скибок печеного хрусткого бекону
  • 1 варене яйце
  • листя салату
  • помідори чері
  • 1 огірок
  • 1 невелика морквина

Заправка:

  • морська сіль
  • чорний перець
  • оливкова олія

Копчений лосось, морква і шпинат

Копчений лосось, морква і шпинат

Інгредієнти на 2-і порції:

  • 200 г копченого лосося
  • 2 чайні ложки каперсів
  • червона цибуля
  • 2–3 морквини
  • шпинат

Заправка:

  • морська сіль
  • чорний перець
  • мускатний горіх
  • оливкова олія.

Джерело: infomisto.com