Користувачі фотохостингу Instagram виявили прихований “Фітч» в додатку. Учасники соціальної мережі будуть отримувати оповіщення, в разі, якщо хтось зробить скріншот їх особистого повідомлення.

 
Нещодавно в оновленій версії клієнта з’явилася можливість відправляти зникаючі повідомлення з фото- і відео в Direct. Коли абонент відкриває таке послання, він має трохи часу, а після повідомлення зникає. Також була додана можливість ведення прямих трансляцій, які після закінчення ефіру не зберігаються.
 
Instagram не попередив користувачів ще про одну функцію: користувач отримує системне повідомлення, якщо хтось вирішить зробити скріншот його «тимчасового» контенту. Нововведення стосується тільки тих фото, які користувач відправляє через Instagram Direct.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Введіть свій коментар!
Введіть тут своє ім'я