Інгредієнти на 10 порцій:

  • 1 склянка цукру;
  • 1 стакан соєвого соусу;
  • 1 цибулина, нарізати;
  • 5 зубчиків часнику, нарізати;
  • 1 ч. л. меленого чорного перцю;
  • 2 кг свинини, нарізати кубиками;
  • 10 шампурів.

Приготування:

  1. Змішати цукор, соєвий соус, цибулю, часник і перець у великій мисці. Додати свинину, все перемішати, щоб м’ясо рівномірно покрилося маринадом. Закрити і дати постояти мінімум 2 години (краще на ніч).
  2. Розігріти гриль або мангал. Злегка змастити маслом грати гриля.
  3. Нанизати м’ясо на шампури. Смажити 3-5 хвилин з кожного боку.