Нове житло в Тульчині в іпотеку під 3%

Нове житло в Тульчині в іпотеку під 3%

Більше

    У Тульчині урочистостями вшанували «афганців» та учасників бойових дій

    В м. Тульчині відбулися районні урочистості з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 29-ї річниці виведення військ колишнього СРСР з території Республіки Афганістан.

    В заходах взяли участь ветерани війни в Афганістані, учасники бойових дій в АТО, представники навчальних закладів міста і громадських організацій та ін. Учасники зібрання хвилиною скорботного мовчання вшанували світлу пам’ять загиблих воїнів-«афганців» та полеглих захисників України в зоні проведення АТО.

    Для учасників зібрання прозвучала тематична концертна програма, по завершенні якої було проведено покладання квітів до пам’ятної стели загиблим учасникам АТО, Героям Небесної Сотні, Меморіалу Слави, в парку «Пам’ять», до могил воїнів-«афганців».

    Також, у Тульчинській центральній районній бібліотеці пройшов вечір-зустріч «Трагедія і доблесть Афгану» – для молоді міста з воїнами – ветеранами Афганської війни: Литвиновим Петром Васильовичем, Осипенком Михайлом Васильовичем та Ніцаком Сергієм Степановичем. Відбувся перегляд відеофільмів, декламування віршів, спілкування молоді з ветеранами війни. Прозвучали «афганські» пісні у виконанні учнів Тульчинської загальноосвітньої школи – інтернату – ліцею. Спілкування було теплим і незабутнім.